Varmevest

Holder varmevesten det den lover i skibakken, på tur og til og fra jobb?

Her er dommen.

VARMEVEST: Her er Karen i bakkene på Trysil for å teste varmevesten! Foto: KK.no
VARMEVEST: Her er Karen i bakkene på Trysil for å teste varmevesten! Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang sittet i skiheisen, eller vært ute på tur i mange minusgrader og tenkt «jeg skulle ønske det fantes en jakke eller vest med varmeelementer, tenk så SINNSYKT deilig!»? Jupp, det er flere av oss! Undertegnede har drømt om et slikt plagg i flere år nå, etter utallige timer i bakken og på tur med likblå lepper og ståpels over hele kroppen (pst. vet du hvorfor noen alltid er kalde på føttene?) Derfor var gleden stooor da vi i redaksjonen for en måneds tid siden fikk vite at dette plagget faktisk finnes!

LES OGSÅ: Vibrator-test: - Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin!

Et raskt søk på Google viste at flere norske firmaer har produsert vester og jakker med varmeelementer, hovedsakelig til jakt, men det var jo klart at dette måtte testes! Med på laget fikk jeg Karen fra Topp-redaksjonen, som er ihugga snowboarder, friluftsentusiast og hundeeier, og vant til lange, kalde dager i bakker og på tur.

Spørsmålet vi ville ha svar på, er om dette kanskje kan være tidenes beste oppfinnelse for frosne jenter (og gutter), eller nok et produkt som ikke holder det det lover? Vi bestemte oss for å teste vesten på tur, i bakken og på vei til og fra jobb. Se terningkast helt nederst i saken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer