Angelina

Hva sier navlen din om deg?

Angelina Jolies navle er perfekt. Les hvorfor.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Samtidig med at bar mage-moten er aktuell igjen, har en forsker i Finland, nærmere bestemt Aki Sinkkonen ved universitetet i Helsinki, faktisk forsket på navlene våre.Han har forsøkt å finne ut hvorfor ser ut som de gjør, hvorfor de er forskjellige og hvilke typer navler vi mener er penest.
 • Slik får du drømmemagen
 • Pen navle = sunn kvinne

  Sikkonen tror at navlens form og utseende kan si noe om kvinners fruktbarhet, at arret, altså navlen, som oppstår etter at navlestrengen er fjernet kan røpe om det har vært problemer under svangerskapet. Med andre ord sier forskeren at jo penere navlen er, jo sunnere forhold hadde personen under oppholdet i livmoren. Kvinner med pene navler er ergo sunne, og kan føde sunne babyer.
 • Sixpack er oppskrytt
 • Slik ser den ut

  Og hva er så en pen navle? Ifølge Sinkkonen er den oval eller t-formet, og har en liten hudflik som dekker den litt øverst.Og hva om du ikke har en slik navle? Slapp av, sier Sinkkonen til forskningsnettstedet Live Science.- Ingen er perfekt, bortsett fra Angelina Jolie. Jeg kjenner nydelige kvinner som tror at navlen deres er stygg. Ingen bør legge så stor vekt på småting ved kroppen sin, mener forskeren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer