Trening etter ferie:

Hvordan komme i gang med trening etter ferien?

De gode treningsvanene har måttet vike plass for bading, strandliv, solseng og sene kvelder med venner. Noen som kjenner seg igjen eller har alle vært fjellgeiter i norsk natur?

KOMME I GANG MED TRENING: KKs treningsekspert, Christian Torp, gir deg gode tips til å komme i gang med treningen etter ferien. FOTO: NTB
KOMME I GANG MED TRENING: KKs treningsekspert, Christian Torp, gir deg gode tips til å komme i gang med treningen etter ferien. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sommerferien har vært lang og varm. Late dager med slaraffenliv, høye drinker, lange måltider og is i solen. Jeg er en stor tilhenger av at sommeren skal nytes i fulle drag, men så er det viktig å komme inn i de gode rutinene igjen når høsten melder seg, spesielt med tanke på fysisk aktivitet og trening.

Ikke la en daff sommerferie gli over i en enda daffere høst, ta grep nå og kom i gang!

Mange har slitt med å få på plass treningsrutiner igjen etter koronaen, stengte treningssenter og sosial distansering. Med en sommerferie i tillegg synes du kanskje at dørstokkmila om mulig har blitt enda lengre? Men ikke fortvil, her følger mine beste tips for å lykkes med treningsrutinene, og holde på dem gjennom høsten!

Vær realistisk!

Sett deg realistiske treningsmål! Mange er ivrige første og andre uken, men klarer sjelden å holde trykket oppe ettersom ukene går. Har du ikke trent på lenge, kanskje ikke siden treningssentrene stengte i oktober 2020, er det viktig å starte opp rolig. Etabler en vane med 1 økt pr uke, og forsøk å holde på denne. Klarer du dette i tre, fire uker kan du legge på en økt til. Vedvarer de gode vanene kan enda en økt plottes inn i planen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer