Mensen

I en ny kampanjevideo vil Libresse bryte tabuer rundt menstruasjon

«Blod er blod».

Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss husker nok hvor vi var den dagen vi fikk mensen for første gang, enten det var på fotballcupen eller i friminuttet på skolen. Noen av oss fikk sjokk og trodde vi var blitt syke, mens andre tenkte at endelig er det min tur. 

Det var da det gikk opp for oss at vi måtte lære oss å bruke bind, truseinnlegg og tamponger. For enkelte var det kanskje pinlig å ha mensen, mens for andre falt det helt naturlig. Likevel er det faktisk sånn at menstruasjon fortsatt den dag i dag, både kan være et sårt og kleint tema. Kanskje særlig når det gjelder å prate om det med kjæresten eller partneren din. 

Men i en ny kampanjevideo vil nå Libresse bryte tabuer rundt menstruasjon. Filmen viser forholdet mellom kvinner og menstruasjonsblod på en litt annerledes måte, hvor vi får se en rekke kvinnelig idrettsutøvere som blør på grunn av skader under trening og idrett uten at de lar seg stoppe av det. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer