Trening

- I store kjeders budsjetter kan hele overskuddet være basert på støttemedlemmer

Her er tipsene som kan gjøre det lettere å trene regelmessig hele året.

FAST AVTALE: Faste avtaler bryter vi ikke så ofte som løse planer om å trene, derfor anbefaler Ravlo at du skaffer deg en PT eller en treningspartner. Foto: Shutterstock / wavebreakmedia
FAST AVTALE: Faste avtaler bryter vi ikke så ofte som løse planer om å trene, derfor anbefaler Ravlo at du skaffer deg en PT eller en treningspartner. Foto: Shutterstock / wavebreakmedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du at det virker som alle andre er så flinke til å komme seg på trening, mens du synes det er slitsomt bare å pakke treningsbagen? Det er jo ikke det at du aldri trener, du var jo flink i et par uker i mai, også i januar da. Men du sliter liksom med kontinuiteten.

Slapp av, du er ikke alene. Det er ganske mange av oss som kan være litt av og på med treninga, men likevel betaler vi i dyre dommer for treningsmedlemskapet vi sjeldent bruker.

En undersøkelse utført av TNS Gallup i 2012 viste nemlig at 15 prosent av oss nordmenn er støttemedlemmer.

– I store kjeders budsjetter kan hele overskuddet være basert på støttemedlemmer. Støttemedlemskap er kjedenes fortjeneste, sier Inge Thomas Ravlo, ernærings- og treningsfaglig ansvarlig for StudioDay-kjeden, til KK.no.

LES OGSÅ: Slik effekt har trening på kroppen

Trener gjennomsnittlig en gang i uken

Bjørn Maaseide, norgessjef i Sats Elixia kan ikke gi oss noen tall på hvor mange medlemmer de har som er inaktive, men sier at det er viktig at medlemmene faktisk trener.

– Sats Elixia har cirka 425.000 medlemmer i Norden og cirka 190.000 medlemmer i Norge. I snitt trener våre medlemmer en gang i uken, mange trener mer enn dette og det varierer med henhold til til sesong og andre ute/inne aktiviteter, sier han til KK.no. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer