Når vi er på ferie i utlandet, tar vi gjerne flere forholdsregler når det kommer til mat og drikke. Vi er ofte nøye med hvilke restauranter vi velger, og passer ekstra godt på å ha rene hender før vi spiser.
Det samme kan kanskje ikke sies om norgesferie, men skal vi tro ekspertene, gjør du lurt i å være litt forsiktig også i Norge.
I år som i fjor blir nok ferien innenlands for mange av oss, og også her finnes det bakterier og virus som kan føre til matforgiftning. Selv om alvorlige tilfeller av matforgiftning heldigvis er sjeldent, kan det være lurt å vite om symptomene, når du bør kontakte lege og hvem som bør være ekstra forsiktig.
KK Pluss - mer av virkeligheten
Få tilgang til alt innholdet på KK.no:
Eksklusive kvalitetsartikler
Prisvinnende reportasjer og avsløringer
Premium format og lekker presentasjon
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger