Ny trend:

Intelligent trening

Å spisse treningen opp mot akkurat din kropps behov, er en trend. Men betyr det at alle må ha personlig trener?

TRENING: Nå er det visstnok trendy med intelligent trening eller bevegelse. FOTO: NTB Scanpix
TRENING: Nå er det visstnok trendy med intelligent trening eller bevegelse. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nå er det visstnok trendy med intelligent trening eller bevegelse. Dette er det motsatte av «uintelligent» trening som er å se på treningsstudioer daglig, hvor folk ikke tenker på selv grunnleggende ting som kroppsholdningen sin.

Så dette er en treningstrend som handler om å være in tune with your body og vite hvordan effektivt bevege seg og hva slags fysiske tilkortkommenheter du må ta hensyn til og jobbe med.

- I vinden som aldri før

Henning Holm i Evo Fitness oppsummer greit hva vi får vite av samtlige trenere vi tar kontakt med for å lufte denne «trenden».

- Intelligent trening er i vinden som aldri før. Det som er litt spesielt er at det er en trend som personlige trenere og de aller mest dedikerte på treningssentrene har fått med seg, men ikke den store massen med medlemmer, sier Henning Holm som er personlig trener og konseptdirektør i treningssenter-kjeden Evo Fitness.

- Enkelt sagt så betyr intelligent trening at du tar hensyn til dine egne behov i større grad enn tidligere, forteller Holm, og en motsetning til dette er å bruke standardiserte programmer på trening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer