Investerte 100 000 i 50-årsgave til seg selv

Lene Berg (50) var lei av å føle seg tung og nedstemt. Alt var et ork, hun følte seg forbigått av de yngre på jobb, hun hadde mistet gnisten. Så bråbestemte hun seg: Hun ville bli sjef i eget liv.

Lene Berg bestemte seg for å bruke personlig trener Stian for å komme i form. Hun trengte drahjelp. FOTO: Anders Rox Friberg
Lene Berg bestemte seg for å bruke personlig trener Stian for å komme i form. Hun trengte drahjelp. FOTO: Anders Rox Friberg Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Lene hadde bestemt seg for å bruke 100 000 kroner for å bli den beste utgaven av seg selv som 50-åring. Det er den mest fornuftige investeringen hun har gjort. Hun trente med PT tre dager i uken, og det første hun merket var at humøret steg flere hakk.

– Vi ler og tøyser mye, og jeg gleder meg til hver trening, sier Lene.

Hun hadde gjort en avtale med seg selv, og den aktet hun å holde. For å øke forpliktelsen, opprettet Lene kontoen «Fra feit til fit» på Instagram. Slik kunne andre også følge utviklingen hennes, og Lene har fått mange heiarop underveis.

Urinlekkasje og nedstemthet

– Nå har et trøblete kne gjort at jeg ikke har kunnet trene like mye som før, og det merker jeg veldig godt. Men som vanlig er PT Stian Kovalseth løsningsorientert, og nå fokuserer vi på overkropp, sier Lene.

Siden hun begynte å trene har centimeterne minsket, vekten gått nedover og formen og humøret oppover. Dessuten har Lene blitt kjent med mange hyggelige mennesker hun ellers aldri hadde møtt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.