Yoga

- Jeg er ikke meg selv hvis ikke jeg får gjort yoga

Vibeke Klemetsen forteller til KK.no at hun er sikker på at barseldepresjon hun fikk under graviditeten skyldtes delvis at hun ikke fikk praktisere yoga.

YOGA: Ønsker du å starte med yoga? I denne saken får du Vibeke Klemetsens beste tips.  Foto: ANTI
YOGA: Ønsker du å starte med yoga? I denne saken får du Vibeke Klemetsens beste tips. Foto: ANTI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med en pressefrokost i begynnelsen av februar slo vi av en prat med blogger, yogainstruktør og TV-personlighet Vibeke Klemetsen (41) om hvordan hun kombinerer den sunne livsstilen sin med morsrollen. For spiser de tre barna det samme som henne? Du kan lese hele intervjuet her! 

Naturlig nok kom vi også inn på temaet yoga, for det er jo ingen hemmelighet at denne treningsformen er en stor del av Klemetsens liv. 

LES OGSÅ: Blir du slank og veltrent av yoga?

Ble ikke frelst av yoga med det samme 

- Hvordan oppdaget du yoga? 

- Jeg gikk på mitt første kurs i 1997. Det var klassisk yoga på et alternativ senter i Stavanger. Årene som fulgte reiste jeg mye rundt i utlandet, og da hoppet jeg inn på alle mulige yogasentere - spesielt i California hvor jeg var borti mye rare greier, ler Klemetsen og fortsetter: 

- I 2003 hadde jeg mitt første møte med ashtanga yoga. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen. På det tidspunktet drev jeg aktivt med kickboksing og trengte å bli mykere, men yogaen utfordret meg på en annen måte enn jeg var vant til og det var litt skummelt og vanskelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer