Vanessa Rudjord

- Jeg fikk helt panikk

Vanessa Rudjord (47) åpner opp om bruk av testosterontilskudd.

VANESSA RUDJORD: Rudfjord forteller at hun har mistet mye hår. Her under et pressemøte i 2013. Foto: Andreas Fadum / Aller media.
VANESSA RUDJORD: Rudfjord forteller at hun har mistet mye hår. Her under et pressemøte i 2013. Foto: Andreas Fadum / Aller media. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Oi , helvete, det var halve parykken som kom i kammen nå.

Det sier Vanessa Rudjord (47) i en podkast episoden av «Synnøve og Vanessa», som ble publisert i slutten av oktober.

Hun snakker om en dag hun sto i dusjen, og gredde ut «svære hårtufser» fra hodet. Raskt konkluderte hun med at hårtapet måtte skyldes testosterontilskuddet hun hadde begynt på noen måneder tidligere.

- Så da tenkte jeg: «Herregud, er det det som begynner å skje nå, at jeg mister håret fordi jeg har tatt testo?» Så da fikk jeg helt panikk.

KK har prøvd å komme i kontakt med Rudjord, foreløpig uten hell.

- Øke sexlysten

Heldigvis er det ikke bare negative effekter Rudfjord skal ha merket. I podkast-episoden forteller hun også om tykkere og lengre vipper.

Så hva er egentlig greia? Er alt dette bivirkninger av testosterontilskudd?

- Man kan få maskulint hårtap, men det kommer helt an på hvor stor dose man bruker, sier Mette Haase Moen, gynekolog og professor emerita, til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.