Du leser nå KK pluss

- Jeg hadde mindre komplekser da jeg veide 130 kilo

Mona Larsen (29) fikk ny kropp etter slankeoperasjon. Hun vet at hun er heldig, men opplever at hodet ikke henger med.

NY KROPP, SAMME HODE: Mona (29) angrer ikke på slankeoperasjonen i 2016, men var ikke forberedt på at hun skulle oppleve det som psykisk tøft, nesten fem år senere. Foto: Jeanette Larsen
NY KROPP, SAMME HODE: Mona (29) angrer ikke på slankeoperasjonen i 2016, men var ikke forberedt på at hun skulle oppleve det som psykisk tøft, nesten fem år senere. Foto: Jeanette Larsen Vis mer
Publisert

- Jeg har så lenge jeg kan huske vært stor. Som barn hadde jeg stor appetitt og jeg var rundere enn de andre, og dette fortsatte inn i ungdomsårene, forteller Mona Larsen (29) til KK, via Facetime.

Den unge kvinnen vi ser på skjermen har langt, lyst hår, en slank kropp og et smil som skinner gjennom øynene. Hendene holder rundt en kaffekopp, og Mona framstår åpen og reflektert når hun forteller om veien fra 140 kilo til normalvektig, muliggjort av en slankeoperasjon i 2016.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer