Graviditet

- Jeg har fått høre at det jeg gjør er farlig

Treningsprofilen Inger Houghton, mest kjent som Instagramprofilen «Inger in Dubai», venter tvillinger i november. At hun fortsatt trener styrke, vekker reaksjoner.

TRENER FORTSATT: Treningsprofilen Inger Houghton (35) trener fortsatt underveis i sitt tvillingsvangerskap, og opplever at det kan vekke reaksjoner. Foto: Privat
TRENER FORTSATT: Treningsprofilen Inger Houghton (35) trener fortsatt underveis i sitt tvillingsvangerskap, og opplever at det kan vekke reaksjoner. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg har vist meg fram på Instagram i mange år, men det var først da jeg ble gravid at jeg møtte kritikk, sier Inger Houghton (35) på telefon med KK.

Treningsprofilen som opprinnelig er fra Egersund, er gift med Ian Houghton fra Sandnes, og sammen har de tilbragt ni år i Dubai der paret har drevet et trening- og behandingssenter. Det var her Inger, som er utdannet personlig trener, startet Instagram-kontoen «Inger in Dubai» som i skrivende stund har nærmere to hundre tusen følgere fra hele verden.

Mens paret bodde i Dubai fikk de datteren Kaia sammen (snart fem år), og nylig flyttet familien tilbake til Norge, med nyheten om at hun og ektemannen ventet tvillinger i november.

Avgjørelsen om å reise hjem til Norge ble tatt da de fikk vite at det var to babyer på vei. I tillegg skapte korona-epidemien usikkerhet om når de eventuelt kunne reise. Det ble til at de kastet seg rundt og kom seg hjem til familien til Inger så fort de evnet. Litt for fort, Inger skulle gjerne ha sagt ordentlig farvel til flere av vennene etter ni år som bofast i Dubai.

- Avslutningen ble litt brå. Men det var ikke så mye vi kunne gjøre med det, sier Inger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer