Kreft

- Jeg har én fot i graven

Supermodellen Linda Evangelista åpner opp om den dødelige sykdommen.

KREFT: Linda EVangelista har blitt rammet av den samme kreftdiagnosen to ganger. Foto: Molly Riley/UPI/Shutterstock
KREFT: Linda EVangelista har blitt rammet av den samme kreftdiagnosen to ganger. Foto: Molly Riley/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Den kandinaviske supermodellen Linda Evangelista (58) var svært ettertraktet som modell på 90-tallet. I fjor høst gjorde hun comeback på catwalken under moteuken i New York – 15 år etter at hun sist hadde gått modell.

Men ting har ikke gått knirkefritt de siste årene. Dette snakker hun om til The Wall Street Journal Magazine, hvor hun åpner opp om da hun fikk brystkreft i 2018.

Det var VG som først omtalte saken.

Da Linda fikk beskjed om at hun hadde fått brystkreft, valgte hun å fjerne begge brystene.

- Jeg trodde jeg var frisk for resten av livet. Brystkreften skulle ikke ta livet av meg, sa hun til The Wall Street Journal.

Ble ikke slik hun så for seg

Det ble dessverre ikke slik, da Linda fire år senere fikk beskjed om at kreften hadde kommet tilbake. Denne gang i brystmuskulaturen. I redsel for å dø av kreftsykdommen, sa Linda til kirurgene:

– Jeg vil ikke at det skal se pent ut, jeg vil at du skal grave. Når du er ferdig, vil jeg at det skal være et hull i brystet mitt. Forstår dere meg? Jeg skal ikke dø av dette.

Heldigvis er prognosene til supermodellen gode, men onkologen har fortalt henne at sannsynligheten for tilbakefall er stor.

- Jeg har én fot i graven, men jeg er uansett i modus for å feire nå, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer