Søvnbehandling

- Jeg sov knapt noe på et halvt år

Aleksander Andersen gikk fra å være en søvnløs videojournalist til å starte sin egen søvnklinikk. Her er hans råd for å optimalisere søvnen!

SØVNBEHANDLING: Aleksander Andersen driver Søvnklinikken. Han slet selv i en lang periode med søvnen. FOTO: privat
SØVNBEHANDLING: Aleksander Andersen driver Søvnklinikken. Han slet selv i en lang periode med søvnen. FOTO: privat Vis mer
Publisert

For noen år siden var Aleksander Andersen (34) på vei mot toppen av karrieren som videojournalist - han var i gang med en omfattende dokumentarserie om ungdomsgenerasjonen etter 22.juli-hendelsen og hadde vunnet fagpriser for sitt grundige arbeid.

Men et stadig raskere tempo, høyere krav på jobb, hendelser på privaten og en kyssesykediagnose han ikke visste at han hadde, gjorde at Aleksander slet med søvnen.

- Jeg hadde verdens beste sovehjerte før dette skjedde. Det ble en desperat situasjon, sier søvnekspert Aleksander til KK i dag. Vi er invitert av Sommerro til å teste ut søvnbehandlingen, samt overnatte på hotellet for å få hva de hevder er den optimale søvnopplevelsen.

Til slutt sov Aleksander knapt en halvtime i løpet av døgnet. Etter et halvt år var videojournalisten blitt desperat og var på nippet til å gå på veggen. Via en bekjent av sin mor, kom han over søvnbehandlingen nevrorefleksologi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer