Coronavirus i Norge:

– Jeg tror flere vil la det grå håret vokse ut

Coronakrisa har ført til hjemmekontorer og stengte frisørsalonger. Kan det føre til at vi blir mindre selvkritiske når krisa er over?

PAUSE FRA Å SE OG BLI SETT: Tjodunn Dyrnes mener coronaviruset gir oss en naturlig pause i vårt skjønnhetsregime og en mulighet til ettertanke. Foto: Privat
PAUSE FRA Å SE OG BLI SETT: Tjodunn Dyrnes mener coronaviruset gir oss en naturlig pause i vårt skjønnhetsregime og en mulighet til ettertanke. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): – Det gikk opp for meg hvor opphengt jeg og de jeg kjenner er i hvordan vi ser ut. Vi har et beauty-regime der vi gjør ting på automatikk. Denne coronakrisa gjør at det blir bråstopp for mange. Det gir en mulighet til ettertanke, sier den erfarne redaktøren og journalisten Tjodunn Dyrnes til Vi.no.

Frisørsalonger og hudpleiesalonger er blant næringene som har måttet stenge dørene etter at coronaviruset kom til Norge. Da Dyrnes fikk beskjed om at hudpleietimen der hun skulle vokse leggene var avlyst følte hun først at det gikk ut over livet hennes, men så begynte hun å tenke: Hvor viktig er det da?

I kronikken Kjære medsøstre – skal vi ikke bare drite i det? På nettstedet MinMote stiller Dyrnes spørsmålet:

«Hva vil skje med oss nå når vi ikke må kle oss for andre? Når vi ikke skal på jobben, gå i gatene og på bar?»

En naturlig pause

Med stengte frisørsalonger blir det ikke mulig å farge den grå etterveksten på en stund. Dyrnes håper det blir flere naturlige «Silver sisters» på den andre siden av coronakrisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer