Personlig trener Hayley Madigan

- Jeg var på en farlig vei med spiseforstyrrelser, angst og menstruasjonstap

Personlig trener, Instagram-profil og tidligere bodybuilder Hayley Madigan tar avstand fra den nye kroppstrenden.

HAYLEY MADIGAN: Den personlige treneren delte disse bildene på Instagram og sier at det er en påminnelse om at en idealvekt ikke tilsier at man er sunn eller glad. Foto: Skjermdump fra Instagram @hayleymadiganfitness
HAYLEY MADIGAN: Den personlige treneren delte disse bildene på Instagram og sier at det er en påminnelse om at en idealvekt ikke tilsier at man er sunn eller glad. Foto: Skjermdump fra Instagram @hayleymadiganfitness Vis mer
Publisert

Personlig trener Hayley Madigan (28) delte nylig et bilde med sine 441 000 følgere på Instagram som har fått spesielt mye oppmerksomhet den siste tiden.

Her ser vi nemlig et bilde av Hayley fra noen år tilbake da hun holdt på med bodybuilding, samt et bilde av hvordan hun ser ut i dag. De «ærlige bildene» har også en tilhørende tekst med sterkt innhold.

Hun begynner innlegget sitt med å skrive at «dette er en påminnelse om at en idealvekt ikke tilsier at man er sunn eller glad.» Hayley Madigan fortsetter å fortelle om de mange begrensningene hun satte for seg selv for å nå den såkalte idealvekten.

Men reisen dit kom ikke uten konsekvenser.

«Jeg nådde idealvekten min, men jeg ble også sendt på en lang og farlig vei med spiseforstyrrelser, kroppsforstyrrelser, angst og tap av menstruasjon.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer