Trening

- Jo mer du trener, jo mer julegodt kan du unne deg!

Fortvil ikke over de ekstra kaloriene du får i deg i desember.

TRENING I JULA: Treningsekspertene gir deg tips til hvordan du kan spise deg god og mett på julekvelden - uten å ha dårlig samvittighet! Foto: Rolf Ørjan Høgseth (av Bornstein og Øien) og NTB Scanpix (av Elander)
TRENING I JULA: Treningsekspertene gir deg tips til hvordan du kan spise deg god og mett på julekvelden - uten å ha dårlig samvittighet! Foto: Rolf Ørjan Høgseth (av Bornstein og Øien) og NTB Scanpix (av Elander) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Atter en gang er desember over oss, og med julemåneden følger både julekos, julegodt og julesnadder.

Mange av oss har desember-kalenderen full allerede i september, og det er ikke uvanlig at vi både skal på ett, to og tre julebord - både med jobb og gode venner.

Men for enkelte har julekosen en viss bismak. I løpet av bare noen få uker kan den gode treningsinnsatsen vi har lagt ned ellers i året plutselig gå ad undas, og vi river oss i håret når vi går på badevekten i begynnelsen av januar.

Men frykt ikke!

Ifølge kjendistrenerne Helle Bornstein (32), Lene Alexandra Øien (34) og Cornelis Elander (33) kan du puste lettet ut med tanke på julematen - er du flink til å prioritere trening og sunt kosthold ellers i løpet av året er det helt lov til å skeie ut når julen setter inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer