Trender

Jo, nå skal du vise magen

Den magekorte trenden gjør virkelig comeback i vår.

SE PÅ MAGEN: To kjendiser som har hevet seg på den magekorte trenden er Miley Cyrus og AnnaLynne McCord (se helfigurbilde under). Foto: All Over Press
SE PÅ MAGEN: To kjendiser som har hevet seg på den magekorte trenden er Miley Cyrus og AnnaLynne McCord (se helfigurbilde under). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Allerede i 2009 meldte KK.no at designerne tørket støv av de magekorte toppene.

Og mens vi lenge har fintet oss unna ved hjelp av bukser og skjørt med høyt liv, kommer vi denne våren ikke unna å blotte litt magehud, ifølge designerne.

SE OGSÅ: Overdelene du vil elske

Het vårtrend

Motehus som Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Preen og Proenza Schouler insisterer på at tiden er inne for å vise magen denne sesongen.

HØYE UNDERDELER: Miley Cyrus (t.v) og AnnaLynne McCord (t.h) kombinerer korte overdeler med underdeler med høyt liv. Foto: All Over Press
HØYE UNDERDELER: Miley Cyrus (t.v) og AnnaLynne McCord (t.h) kombinerer korte overdeler med underdeler med høyt liv. Foto: All Over Press Vis mer
TIDLIG UTE: Gwyneth Paltrow på Emmy-prisutdelingen i fjor. Foto: All Over Press
TIDLIG UTE: Gwyneth Paltrow på Emmy-prisutdelingen i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Og kjendisene er allerede overtalt. Skuespiller og popartist Miley Cyrus (19) og 90210-skuespiller AnnaLynne McCord (24) ble begge nylig observert i magetopper.

(Artikkelen fortsetter under.)


Det er kanskje ingen overraskelse at den yngre garden omfavner trenden, da de ikke har like mange minner fra 90-tallet som enkelte andre.

Men en av de første kjendisene som kastet seg på magemoten var faktisk 39 år gamle Gwyneth Paltrow, som ankom Emmy Awards i fjor i Pucci-kreasjonen under.

(Artikkelen fortsetter under.)
Stem her!

Hva synes du om den magekorte trenden?Ikke gå i denne fella

Er du en av dem som selv gikk i magetopper på 90-tallet, husker du sikkert at det ikke var spesielt komfortabelt. Ikke bare var det kaldt, men du måtte gå og suge inn magen hele dagen også.

Har du likevel lyst til å prøve deg på den magekorte trenden, gjør som Paltrow. Gå for en underdel med høyt liv, godt over navlen.

Foretrekker du lave underdeler, kan du fremdeles vise fram magen – bare velg en topp som er litt lengre. Viser du for mye hud, kan det fort gå fra trendy til «tacky».

Synes du det blir for nakent likevel, vil antrekket virke umiddelbart mer påkledd med for eksempel en blazer over. Det er tross alt jakken du ALLTID kan bruke.

Mer vårmote 2012

Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

Liker den ikke!
 
290 (39%)
Liker den
 
238 (32%)
Ok, men ikke helt meg...
 
186 (25%)
Usikker
 
31 (4%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer