Coronavirus i Norge:

– Jo styggere det er, desto bedre selger det

Er du blant de mange som bruker corona-tida til å rydde hjemme? Det kan det bli penger av.

SPENNENDE LOFT: Christina Cappelen, alias Loppisrotta, bærer inn nye funn på loftslageret. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
SPENNENDE LOFT: Christina Cappelen, alias Loppisrotta, bærer inn nye funn på loftslageret. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Med mye tid hjemme, som mange har i disse dager, kan en gjennomgang av loft og kjeller være en nyttig øvelse. Rydding og sortering kan gjøres nå, så er man klar for både bortkjøring og bruktsalg når koronakrisen letter.

Men obs: Ikke kjør på gjenbruksstasjonen nå om du er i karantene, da kan du sette andre i fare. Fretex og flere gjenbruksstasjoner ber nå alle om å vente til restriksjonene er opphevet med å levere ting til dem.

Før Norge stengte ned, traff vi Christina Cappelen. Hun er lærer, men har bruktsalg via Instagram som en inntektsgivende hobby.

Les også: Legens fem grunner til corona-optimisme

God butikk på kort tid

– Jeg kommer aldri tomhendt hjem, smiler Cappelen, som legger tingene ut på Instagram-kontoen hun har kalt Loppisrotta.

– Jo styggere det er, desto bedre selger det.

Det er snart to år siden hun opprettet kontoen og lastet opp det første bildet – av et gammelt kamera i ekte vintagestil. Dette bildet var bare reklame for loppemarkedet hun holdt to ganger i året. Det var først for et års tid siden hun begynte å selge retromøbler rett fra kontoen, som siden da har vokst med over 250 bilder og 1100 følgere. Utvelgelsesprosessen er ganske tøff, mener Cappelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.