Trene bryst:

Kan vi trene puppene våre spretne igjen? Dette sier ekspertene!

Du kan hverken trene dem mindre eller større, men du kan stramme opp LITT.

TRENE BRYST: Trening har nok liten effekt på puppene dine - både den ene og andre veien.  Foto: Scanpix
TRENE BRYST: Trening har nok liten effekt på puppene dine - både den ene og andre veien. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trening er bra for det meste og sammen med et sunt kosthold kan det nok sies å være en av de viktigste reseptfrie medisinene som finnes. Selv om de fleste av oss nok trener for bedre helse, er det liten tvil om at mange også tenker litt på utseende. Å slutte å trene er sjeldent en løsning, men noen er likevel litt bekymret for de to attributtene som en gang i tiden sto rett opp ut fra brystkassa, ifølge personlig trener Julie Rafoss.

- Jeg får en del spørsmål om dette og det finnes uten tvil mye myter. Mange tror at styrketrening automatisk fjerner puppene, forteller Rafoss.

- Det skjer ikke ut av det blå, påpeker hun videre.

LES OGSÅ: Bør løpere trene styrke?

Puppene påvirkes av kaloribalansen

Sølve Sundrehagen er personlig trener og driver Treningslyst.no og treningsstudioet Telesprek. Også han mener pupper og trening er lite å bekymre seg over.

- På generelt grunnlag kan jeg si at det ikke finnes en eneste negativ innvirkning på kroppen med gjennomtenkt og tilpasset trening. Verken kondisjonstrening eller styrketrening, sier han.

Han forteller at det skjer relativt lite med puppene våre når vi begynner å trene, men at de kan bli litt mindre om man er på kaloriunderskudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer