Gravid

Kate Winslet: – Jeg gidder ikke tenke på størrelsen på rumpa mi

Den høygravide skuespillerinnen støtter ikke det økende presset gravide må leve opp til.

BRYR SEG IKKE OM VEKTEN: Kate Winslett kan fortelle at den siste prioriteringen hennes akkurat nå er størrelsen på rumpa hennes. Foto: All Over Press
BRYR SEG IKKE OM VEKTEN: Kate Winslett kan fortelle at den siste prioriteringen hennes akkurat nå er størrelsen på rumpa hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Presset på å holde formen under graviditeten - og ikke minst komme raskt tilbake i form etter fødselen, blir stadig større. Bare se hvor kjapt ute folk var til å dømme og kommentere magen til Kate Middleton, kun få dager etter fødselen.

Det er tydelig at presset også påvirker norske kvinner, og studier viser at stadig flere føler på dette med å være så «vellykket» som mulig under og etter graviditeten.

Heldigvis er det enkelte som går foran som et godt forbilde, og gir totalt blaffen i alt styret og kroppsfokuset som har dukket opp rundt dette med graviditet. Og en av dem er tidligere Oscar-vinner Kate Winslet (37).


LES OGSÅ: Ja, du bør rose seg selv

PENT PAR: Kate Winslet sammen med ektemannen Ned RockNRoll, som hun giftet seg med i fjor.  Foto: All Over Press
PENT PAR: Kate Winslet sammen med ektemannen Ned RockNRoll, som hun giftet seg med i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

– Driter i størrelsen på rumpa mi!

Winslet, som for tiden venter sitt tredje barn, viste frem de flotte gravideformene sine under Toronto international film festival nylig. Og stjernen kunne fortelle at hun har langt større prioriteringer livet enn dette med vekt og utseende - hvert fall under graviditeten.

– Jeg gidder ikke bruke tiden min på å tenke på størrelsen på rumpa mi!, har hun uttalt til det britiske magasinet Time Out.

Winslet venter barn med ektemannen Ned Rocknroll, nevøen til Virgin-grunder Richard Branson, som hun giftet seg med i desember i fjor.


Og skuespilleren er sikker på at hun ikke er alene om å ha denne meningen.

Ifølge Daily Mail mener 37-åringen at også andre kjendiser begynner å endre sine holdninger når det kommer til kropp, og hun har lagt merke til at det stadig blir flere formfulle skuespillere der ute.

LES OGSÅ: – Jeg trodde ikke jeg kunne få barn

VAKRE FORMER: Kate Winslet tar ofte pusten fra publikum når hun setter foten på den røde løperen.
VAKRE FORMER: Kate Winslet tar ofte pusten fra publikum når hun setter foten på den røde løperen. Vis mer

– Flat mage er ikke første prioritet

Men det er ikke dermed sagt at Winslet ikke er opptatt av å være sunn. Det er bare at en «flat mage» og liten, spretten rumpe ikke kommer først i rekken.

– Jeg vil være sunn, men også ha det så gøy som jeg kan ha det. Jeg vil være sammen med barna mine. Det er det hele. Det er min største prioritet for øyeblikket, ikke å få en flat mage, forteller hun.

– Ikke misforstå meg, jeg liker å holde meg i form. Det er en del av det å ha en sunn holdning til livet, og jeg tror ikke jeg er alene om det.


Winslet er for tiden aktuell med den nye filmen «Labor Day». Filmen er basert på boken til Joyce Maynard som følger en trøblete, singel mor - spilt av Winslet - og sønnen hennes, etter at de tilbyr en skadet mann skyss.

Filmen har premiere i London i oktober. Skuespilleren flyttet nylig tilbake til byen, etter å ha bodd flere år i New York.

LES OGSÅ: Derfor vil de ha slike pupper

FRAMHEVER FIGUREN: Skuespiller Kate Winslet i Stella McCartney-kjoler som understreker hennes feminine fasong ved hjelp av smalt skjørt og stripe langs siden som framhever midjen. Foto: All Over Press
FRAMHEVER FIGUREN: Skuespiller Kate Winslet i Stella McCartney-kjoler som understreker hennes feminine fasong ved hjelp av smalt skjørt og stripe langs siden som framhever midjen. Foto: All Over Press Vis mer

Vet å fremheve formene sine

Vakre Winslet er kjent for sine nydelig former fra før, og hun vet akkurat hvordan hun skal vise dem fra sin beste side.

Hun har blant annet fått mye oppmerksomhet for kjolene sine fra Stella McCartney.


De kroppsnære kjolene har knelangt, smalt skjørt – som framhever hoftene. Den svarte stripen i siden har dessuten en slankende effekt, i tillegg til at den gir inntrykk av en smalere midje.

Og som moteekspertene tidligere har uttalt på KK.no, gjelder det å fremheve midjen - også for litt kraftigere kvinner.

– Timeglassfiguren er den mest sexy kroppsfasongen. Det er spesielt viktig for rundere fasonger, som bør forme figuren sin med ulike hjelpemidler. Undertøyet (hold-in) er et viktig element her, har Nadine Monroe, motejournalist i KK tidligere uttalt.

Ifølge ekspertene er nemlig den største feilen at de gjemmer seg bak store klær.

LES OGSÅ: Kjolene som gjør noe med kroppen

FLOTT MAMMA: Winslet strålte på Toronto International Film Festival.  Foto: All Over Press
FLOTT MAMMA: Winslet strålte på Toronto International Film Festival. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer