Vekttap

Kjæresteparet kuttet ut kaffen - gikk ned 90 kilo

En januarmorgen innså ekteparet Stephanie og Brandon at nok var nok.

VEKTTAP: Siden januar 2020 har ekteparet Brandon og Stephanie Engblom gått ned til sammen 90 kilo. FOTO: Privat / Instagram
VEKTTAP: Siden januar 2020 har ekteparet Brandon og Stephanie Engblom gått ned til sammen 90 kilo. FOTO: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

En januarmorgen i 2020 tittet den 25 år gamle Minnesota-kvinnen Stephanie Engblom seg i speilet, og gremmet seg over det hun så.

En usunn livsstil hadde fått den unge fotografen til å bikke nesten 140 kilo. Noe måtte gjøres. Også advokat-ektemannen Brandon Engblom følte det samme. Han hadde nettopp blitt diagnostisert med søvnapné, og kroppen føltes tung og uhåndterlig.

- Nå er vi virkelig på vårt absolutt mest nedrige punkt i livet. Vi må ta tak i oss selv og gjøre endringer, dersom vi skal leve et langt, lykkelig og sunt liv sammen, og kanskje en dag starte på familielivet, konkluderte ekteparet foran speilet.

Første steg på denne livsendringskursen ble å se på inntaket av mat og drikke. Et av de første tiltakene de bestemte seg for å gjøre var å kutte ut den vanlige, sukkerholdige kaffen de pleide å drikke flere ganger om dagen.

- Jeg drikker fremdeles kaffe, men dette handlet først og fremst om å bytte til lavkalori-alternativer. Jeg elsker latte, men i stedet for helmelk, sjokolade og sirup, drikker jeg nå kun med mandelmelk og espresso, forklarer den tidligere baristaen Stephanie til nettstedet Today.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer