Alternativ trening:

KK tester morgenrave: - Du glemmer at du trener

Blir dette den nye treningstrenden i Norge?

MORGENRAVE: Slik gikk det da vi testet morgenrave. FOTO: NTB Scanpix
MORGENRAVE: Slik gikk det da vi testet morgenrave. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Å løpe en mil på mølle er ikke for alle. Det samme gjelder å løfte manualer inne på treningssenteret. Noen elsker det, mens andre skulle helst funnet på noe annet.

Selv er jeg på utkikk etter å teste nye ting. Treningsformer som gjerne skjer utenom gruppetimene på Sats - selv om de er ganske fine de og.

Det hele begynte med at Stine Hartmann, tidligere KK-kollega, PT, og også kjent som «Farmen-Stine», la ut videoer på sosiale medier av at hun dansa med titalls andre mennesker 07.00 på morgenen. «Morning Beat», heter det.

- Det er et rusfritt arrangement som har et oppmøte på rundt 150 mennesker hver tredje tirsdag, forteller grunnleggeren Marjana Bøstrand til KK.

Disse menneskene møtes grytidlig om morgenen for å danse. Arrangementet starter klokken 06.30. Musikk, spilt av to ulike DJ-er, spilles frem til klokken 09.00 Deretter kan du delta på en økt med yoga som varer i en times tid.

Se hvordan det gikk da KK deltok på Morning Beat her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer