Klær

Klær for alle størrelser

Slik blir du trendy enten du er small, medium, large, gravid eller bare har litt romslig mage.

Velg alltid klær som framhever det beste ved deg. Poenget er at tøyet skal gi deg den oppmerksomheten som du fortjener. Se informasjon om klærne lenger ned i artikkelen.
Velg alltid klær som framhever det beste ved deg. Poenget er at tøyet skal gi deg den oppmerksomheten som du fortjener. Se informasjon om klærne lenger ned i artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om du så er en liten sprett eller av mer betydelig størrelse - det er utrolig hvor flott figuren kan bli bare du velger de rette klærne.

For enten du vil fremheve eller skjule, kle bort eller opp, så kan et belte, en jumpsuit eller et sigarettsmalt skjørt ha mye å si.

Generelt er trikset å alltid gå i klær som viser det beste ved deg. Poenget er at tøyet skal gi deg den oppmerksomheten som du fortjener.

Uansett hvilken stil du har, så er det alltid lurt å holde fokus på den kroppsdelen du er mest fornøyd med.

Klær for de små:

Bruker du klær i størrelse small har du mye å velge mellom denne våren.

Mest trendy er herrebukser med høyt liv med legg og smale bein. Denne buksen ser spesielt fin ut når man er slank.

Minikjoler kan du også med fordel gå i. Denne våren er det 70- og 80-tallet som gjelder.

Ønsker du ellers å virke litt større enn du er, skal du bruke lyse farger og mønstre. Bruk gjerne klær som sitter litt løst.

Selv om du er liten og nett, trenger det ikke å se ut som om du har tatt på deg en sekk. Klærne kan godt være figursydde. Marker midje eller hofter med et belte.

Klær for de mellomstore:

For deg som kjører på med medium og har litt former er det bare å velge og vrake i vårens trendplagg.

Aller hippest, og forunt de færreste å se bra ut i, er kanskje buksedressen. Gjerne inspirert av haremsbuksen. For en mer markert figur bruker du et belte i livet.

Kjoler i 50-tallsstil er også veldig flatterende når du har litt fasong. Topp den med et par snertne pumps og en staselig veske, og du er klar for fest og moro.

Klær for de litt større:

Er du en large og oppover er hemmeligheten å dyrke dine fordeler.

Er du så heldig å ha hofter, for eksempel, er det viktig å markere midjen, enten med et belte eller med en innsvinget topp.

Trenchcoaten er også et sikkert valg. I den går du ut og inn på de rette stedene.

Klær for gravide:

For deg som er i lykkelige omstendigheter med stadig voksende mage er kjoler med empireliv flott. Gå for myke og behagelige stoffer som stretchjersey og bomull.

Overdeler i a-linjeform er også veldig flatterende når magen, gravid eller ei, er litt stor.

Les alt om å kle seg slank her.

For store pupper er det ellers ingenting som er mer kledelig enn en topp med v-utringning. Da blir puppene delt og får en fin fasong, og de som er velsignet med en kløft vil få vist den fram.

Du blir også veldig fin i en tunika med knyting under bysten.


Klærne som gir fin figur:14 plagg som gir deg fin rumpe:15 magevennlige kjøpetips:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer