Coca Cola

Klarer deltakerne å smake forskjellen på Cola med og uten sukker?

Se hvordan det gikk da vi tok den store Cola-testen!

Publisert
Sist oppdatert

Jeg vet ikke med dere, men jeg ELSKER Coca-Cola Zero og kan sikkert drikke opp mot fire store flasker i uken hvis ingen stopper meg. Derfor var jeg mildt sagt en smule skeptisk da jeg fikk høre at Coca-Cola Zero relanseres med nytt navn og ny smak som skal ligne den originale Coca-Colaen med sukker. (Pssst, sjekk hvorfor du ikke bør drikke brus til maten!)

I en stor kampanje har Coca-Cola oppfordret nordmenn til å «smake likheten» mellom den originale Coca-Colaen og den nye Coca-Cola zero sugar. Men smaker de egentlig så likt? Nysgjerrige som vi er, bestemte vi i KK.no-redakjonen oss for å teste om brusen holder det den lover.

Vi hentet inn syv deltakere i Aller Media-bygget, plasserte to identiske glass foran dem, hvor det ene inneholder vanlig Coca-Cola, mens det andre inneholder den nye Coca-Cola zero sugar. Kan deltakerne klare å identifisere de to? Og hvilken syns de egentlig er best - UTEN å vite hvilken de har smakt på?

Uten å avsløre for mye, kan jeg si at det var langt fra alle som klarte å skille brusen med og uten sukker fra hverandre. «Hvis det er zero sugar så ler jeg meg i hjel» utbryter en, mens en annen er ikke i tvil om hva som er hva «Jeg har tross alt drukket Cola i mange år jeg». Du kan se resultatet i videoen øverst i saken. (Pssst, har du fått med deg vår julebrustest?)

LES OGSÅ: Hvor skadelig er lettbrus, egentlig?

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer