Coca Cola

Klarer deltakerne å smake forskjellen på Cola med og uten sukker?

Se hvordan det gikk da vi tok den store Cola-testen!

Jeg vet ikke med dere, men jeg ELSKER Coca-Cola Zero og kan sikkert drikke opp mot fire store flasker i uken hvis ingen stopper meg. Derfor var jeg mildt sagt en smule skeptisk da jeg fikk høre at Coca-Cola Zero relanseres med nytt navn og ny smak som skal ligne den originale Coca-Colaen med sukker. (Pssst, sjekk hvorfor du ikke bør drikke brus til maten!)

I en stor kampanje har Coca-Cola oppfordret nordmenn til å «smake likheten» mellom den originale Coca-Colaen og den nye Coca-Cola zero sugar. Men smaker de egentlig så likt? Nysgjerrige som vi er, bestemte vi i KK.no-redakjonen oss for å teste om brusen holder det den lover.

Vi hentet inn syv deltakere i Aller Media-bygget, plasserte to identiske glass foran dem, hvor det ene inneholder vanlig Coca-Cola, mens det andre inneholder den nye Coca-Cola zero sugar. Kan deltakerne klare å identifisere de to? Og hvilken syns de egentlig er best - UTEN å vite hvilken de har smakt på?

Uten å avsløre for mye, kan jeg si at det var langt fra alle som klarte å skille brusen med og uten sukker fra hverandre. «Hvis det er zero sugar så ler jeg meg i hjel» utbryter en, mens en annen er ikke i tvil om hva som er hva «Jeg har tross alt drukket Cola i mange år jeg». Du kan se resultatet i videoen øverst i saken. (Pssst, har du fått med deg vår julebrustest?)

LES OGSÅ: Hvor skadelig er lettbrus, egentlig?

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop