Påskeegg:

Klarer deltakerne smake forskjellen på påskeeggene til Nidar og Freia?

Se hvordan det gikk da fem av våre kolleger tok smakstesten.

PÅSKEEGG: Vi har smakt på påskeeggene fra Freia og Nidar. FOTO: KK
PÅSKEEGG: Vi har smakt på påskeeggene fra Freia og Nidar. FOTO: KK Vis mer
Publisert

I disse dager bugner butikkene over av påskegodt til slikk og ingenting - sjokoladeplater, is, potetgull og smågodt, samt alles favoritt: påskeegg fylt med melkekrem. Naaaam! (Pssst, håper du det bli solgt smågodt til 2,90 kroner per hekto i påsken? Dette tror ekspertene om priskrigen).

For to år siden kunne Rema 1000 avsløre at de, sammen med Nidar, lanserer sine egne påskeegg uten palmeolje. De har dermed droppet Freias variant, som inneholder palmeolje - som hverken er bra for deg eller miljøet! Du kan lese mer om dette på Regnskogfondest nettsider.

Dette fikk oss i KK.no-redaksjonen til å lure på hvilke av påskeeggene som smaker best? For de ser relativt like ut: Begge variantene kommer i en «firepakket-eggekartong», har en medfølgende skje og er laget av sjokolade og melkekrem – i tillegg har de det samme produktnavnet: Påskeegg. Alt tilsier med andre ord at de skal smake ganske likt, men gjør de egentlig det?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer