Drikke

Kle bort julemagen

Mer ribbefett enn vaskebrett? Her er redningen.

Kle bort julemagen
Publisert
Sist oppdatert
Ble det litt mye mat, drikke og lite bevegelse i julen? Slapp av, du er ikke aleine. Heldigvis trenger du ikke å se ut som en juleribbe, selv om du føler deg som en.

Slik gjør du det

Det første du trenger å finne fram er klær som ikke strammer rundt magen. Inntilsittende plagg som lycra og stretch vil ikke gjøre deg noen hyggelige tjenester. Klær som strammer rundt magepartiet bør derfor unngås og tas fram på en bedre dag.
 • Frister sofalivet? Her er 15 fine koseplagg.
 • Hva slags klær skal du velge?

  Et godt triks er å alltid vise seg i klær som framhever det beste ved deg. Poenget er at klærne skal gi deg den oppmerksomheten som du fortjener. Uansett hvilken stil du har, så er det alltid lurt å holde fokus på den kroppsdelen du er mest fornøyd med.
 • Føler du deg oppblåst? Da kan dette hjelpe deg.
 • La for eksempel brystpartiet ditt bli det naturlige midtpunktet ved å finne topper og kjoler som har en flatterende utringning. Se etter plagg med empireliv som strammer øverst og som faller løst rundt magen.
 • Lyst på nye klær? Klikk her for å gjøre et salgskupp på nettet nå!
 • Tenk tilbehør

  En lekker veske eller kule øredobber vil alltid gjøre sitt for selvtilliten. La heller tilbehøret stjele oppmerksomheten, noe som gjør at du slipper å bry deg om hva andre synes om magen din.Her er 15 magevennlige kjøpetips som vil gjøre jobben.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer