Rumpe

Kle deg til sprettrumpe

Her er klærne som gjør spenstige underverker for rumpa di.

Korte jakker, høye kraftige hæler og bukser med sømmer er smarte triks når du vil gi rumpa litt ekstra spenst. Se informasjon om klærne nederst i artikkelen. Foto: Rohny Kristensen
Korte jakker, høye kraftige hæler og bukser med sømmer er smarte triks når du vil gi rumpa litt ekstra spenst. Se informasjon om klærne nederst i artikkelen. Foto: Rohny Kristensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du har en rumpe som henger, står i giv akt eller er knøtt liten, så vil du gjerne vise den fram fra sin beste side. Hva er vel bedre da enn å gi den et lite løft ved hjelp av de riktige klærne?For det er nemlig fullt mulig å la klærne gjøre hele jobben, slik at du slipper å suse av sted på spinningtime seks ganger i uken.Se våre beste klestips nederst i artikkelen.
 • Les også: Hva sier rumpa di om deg?
 • Enkle triks

  En bukse med flatterende sømmer, en kort jakke som ikke dekker til og sko med kraftige hæler som strammer opp er gjerne alt som skal til.
 • Les også: Juks deg til fin rumpe
 • Les også: Jeans som gir fin rumpe
 • En liten shorts eller et sigarettsmalt skjørt er også flott når du vil vise fram rumpa di.
 • Les også: Slik kler du deg slank
 • Med stumpen i fokus

  For alt dreier seg om å fokusere på rumpa og gi den oppmerksomhet. For eksempel ved å bruke et bredt belte løst rundt hoftene, eller overdeler med fine kurver bak som framhever dine fordeler.Du skal heller ikke undervurdere effekten av å bruke høye sko med hæler av god kvalitet. Slik får du en bedre holdning som igjen strammer opp stussen og gir den spenst.

  Her har vi plukket ut 14 plagg som funker:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer