Du leser nå KK pluss

Kristine gikk ned 30 kilo med omstridt metode

For to år siden, kuttet Kristine to varer fra kostholdet sitt. Ekspertene er uenige om hvorvidt det er fornuftig med totalavhold, men kanskje kan det fungere for noen?

SER SEG IKKE TILBAKE: - For meg har det vært enklere å la være å spise noe, framfor å streve med å begrense meg, sier Kristine Hoff til KK. Foto: Privat
SER SEG IKKE TILBAKE: - For meg har det vært enklere å la være å spise noe, framfor å streve med å begrense meg, sier Kristine Hoff til KK. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du av dem som har bunkret opp handlevogna med grovbrød og brokkoli, men som likevel ikke klarer å gå forbi sjokoladehylla uten å plukke med deg noe du vet du ikke bør spise? Eller er du typen som ikke kan ha noe søtt i skapet uten å spise opp alt på en gang, som synes det er krevende å ta bare en porsjon pasta, som slår til på en bolledeal - uten å ha noen å dele med - og som ikke stopper før potetgullbollen er tom?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer