Lady Gaga

Lady Gaga med tidenes dristigste middagsantrekk

Superstjernen overlot lite til fantasien da hun gikk på restaurant tirsdag kveld.

LADY GAGA: De andre restaurantgjestene sperret sannsynligvis opp øynene da de så artisten dukke opp ikledd dette.  Foto: All Over Press
LADY GAGA: De andre restaurantgjestene sperret sannsynligvis opp øynene da de så artisten dukke opp ikledd dette. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjernen Lady Gaga er kjent for sin kontroversielle og svært særegne stil, og gjentatte ganger har superstjernen fått oppmerksomhet for det hun har (eller ikke har) på seg.

Tirsdag kveld var intet unntak. Stjernen dukket nemlig opp på restauranten Chateau Marmont i West Hollywood ikledd, ja, nesten ingen ting.

Artisten hadde på seg en gjennomsiktig buksedrakt med paljetter, og overlot med det ikke så veldig mye til fantastien. Under buksedrakten hadde hun kun på seg en svart stringtruse og svart bh. Og selvfølgelig, skyhøye hæler.

– Lady Gaga elsker å sjokkere, det er blitt hennes varemerke. Om det er i en gjennomsiktig jumpsuit med bh og string eller i spektakulære kostymer, så er det helt klart oppmerksomhet stjernen er ute etter, sier Silje Pedersen, moteredaktør i KK.


LES OGSÅ: Kjendisene kaster klærne på Instagram

Antrekkene overdøver musikkenVILLE ANTREKK: Lady Gaga pleier som regel å sjokkere, dette er bare noen av hennes typiske sceneantrekk Foto: All Over Press
VILLE ANTREKK: Lady Gaga pleier som regel å sjokkere, dette er bare noen av hennes typiske sceneantrekk Foto: All Over Press Vis mer

Hva synes du om antrekket?
Lady Gaga er blitt minst like kjent for de spesielle antrekkene sine som for musikken sin. Den futuristiske og oppsiktsvekkende stilen har fått flere spaltemeter i media.

Også KK.no har flere ganger omtalt antrekkene hennes, som da hun en periodene kun gikk i sko uten hæler.

Buksedressen hun hadde på seg tirsdag kveld er fra designeren Yves Saint Laurent, men moteskaperen hadde kanskje ikke tenkt at det var slik plagget skulle brukes. Da antrekket ble vist fram på motevisningen for høstens kolleksjon, var det en kjole over den gjennomsiktige buksedressen - noe Lady Gaga åpenbart valgte å droppe tirsdag kveld.

Tidligere denne uken hadde også Miley Cyrus på seg et ganske avslørende antrekk fra samme motehus, da hun dukket opp på den årlige Teen Choice Awards i Hollywood.

LES OGSÅ: Viste fram rådyre vesker på Oslo Fashion Week


Helt forferdelig
 
(56%)
Jeg digger det!
 
(25%)
Altfor avkledd for middag ute
 
(18%)
Usikker...
 
(2%)
GLEMTE KJOLEN: Her ser du hvordan antrekket egentlig skal være. Bildet er fra Yves Saint Laurents motevisning for høsten.  Foto: All Over PressAll Over Press
GLEMTE KJOLEN: Her ser du hvordan antrekket egentlig skal være. Bildet er fra Yves Saint Laurents motevisning for høsten. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

Gikk opp i vekt

Lady Gaga vakte ifjor oppsikt for noe annet enn antrekkene sine, da det viste seg at hun på svært kort tid fikk en langt mer fyldig figur.

Så ble det stille en langt stund, før vi i sommer igjen fikk se bilder av den Lady Gaga vi kjenner. Tilbake i matchvekt og ikledd veldig lite klær.

KKs stylist Nadine Monroe tror noe av grunnen til at Lady Gaga elsker å sjokkere, kan være bakgrunnen hennes.

– Vi vet jo at hun har vært et mobbeoffer. Kanskje er dette hennes måte å vise at hun ikke er redd lenger, at hun er sterk og gjør som hun vil.

Monroe legger til at selv om de fleste ikke kommer til å kopiere Lady Gagas stil, så er det også enkelte som lar seg inspirere av hennes ekshibisjonistiske stil.

LES OGSÅ: De fem største høstrendene

AVKLEDD: Lady Gaga er IKKE redd for å vise seg frem..selv når hun skal spise middag ute i all offentlighet! Foto: All Over Press
AVKLEDD: Lady Gaga er IKKE redd for å vise seg frem..selv når hun skal spise middag ute i all offentlighet! Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer