Mental Trening

Lær å visualisere slik som toppidrettsutøverne og få mer ut av treningen

... og øk treningsmotivasjonen din med mental trening.

TRYGGHET: Den mentale treningsteknikken visualisering gir deg trygghet når du gjennomfører økta siden du allerede har forestilt deg hvordan det blir før du starter.  Foto: Shutterstock / El Nariz
TRYGGHET: Den mentale treningsteknikken visualisering gir deg trygghet når du gjennomfører økta siden du allerede har forestilt deg hvordan det blir før du starter. Foto: Shutterstock / El Nariz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kjenner alle til følelsen av å ikke klare å yte 100 prosent på trening, eller bare den følelsen av å ikke komme seg ut av sofaen for å gå på trening. Da er det godt det finnes noe som heter mental trening, som både kan hjelpe deg å yte bedre på trening, og motivere deg til å dra på trening, slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv. 

Torunn Ytrehus, som er personlig trener og grunnlegger av Improving Lives, mener mental trening kan gjøre en stor forskjell for treningsresultatene dine ved at du blir mer bevist på hva du gjør, hvorfor du gjør det og hva du ønsker å oppnå ved å gjøre det. 

– Om du trener det samme uke etter uke, uten å utfordre deg selv eller være bevisst på hvorfor du gjør ting, vil du merke en betydelig forskjell i positiv retning ved å integrere enkle teknikker for mental trening i tillegg til den fysiske treningen, forteller hun. 

Hun forklarer at du ved å bli bevisst på tankene dine og begrensningene du har satt for deg selv vil kunne snu dem om, og dermed tørre å utfordre deg selv. Da vil du heller ikke lenger være like redd for å feile på trening. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer