Lily Allen

Lei av håret ditt?

Gjør som stjernene, og kjøp deg et nytt.

Lei av håret ditt?
Publisert
Sist oppdatert
Trodde du parykker bare var for skallede kvinner og Dolly Parton? Tro om igjen. Denne sommerens parykkbrukere er unge, berømte, og har ennå ikke begynt å få måne.

Verdens raskeste hårfix

Både popstjerne Lily Allen og festprinsesse Paris Hilton bærer sitt falske hår med stolthet, både på scenen og på fest. En god idé for de ekstremt dårlige hårdagene?Les også: Her er alt du trenger for å se bra ut i varmen.

Lysten på noe naturlig?

Er ikke rosa eller platinablonde kjøpelokker noe for deg, kan du heller prøve en av sommerfrisyrene som bare blir finere av en dag på stranda.

Se stjernenes kule parykker:

Sommerens rare trender

Denne våren har vært en kavalkade av rare trender. I en sak der vi spurte kk.no sine lesere om hva som er de verste motesyndene, synes hele 26 % av dere at bar mage er sommerens kjipeste trend

Lysten på mer?

Men det er ikke den eneste horror-trenden som kommer tilbake igjen. Også 80-tallets haremsbukser er tilbake.Les også: Bleierumpejeans ødelegger figurenOg vi skal sminke oss som om pesten er over oss igjen. Andre av våren- og sommerens trender får oss dessuten til å lure på om det har klikka for designerne.Her er alle motefellene du bør unngå i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer