Treningssenter-skrekk

Line Cecilie hadde treningssenter-skrekk

– Jeg hadde angst for å gå dit og dårlig samvittighet fordi jeg ikke dro.

TURTE IKKE GÅ PÅ TRENINGSSENTER: I et halvt år betalte Line Cecilie for et treningsabonnement hun ikke turte å bruke, til slutt bestemte hun seg for å ta grep. FOTO: Privat
TURTE IKKE GÅ PÅ TRENINGSSENTER: I et halvt år betalte Line Cecilie for et treningsabonnement hun ikke turte å bruke, til slutt bestemte hun seg for å ta grep. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– Jeg var redd for at folk skulle stirre på meg og gjøre narr hvis jeg gjorde noe feil. Man legger jo godt merke til alle som er veldig godt trente og det gjorde meg enda mer usikker på meg selv, sier Line Cecilie Larsen (25).

For et års tid siden slet hun med noe mange nok vil kjenne seg igjen i; hun ville begynne med styrketrening, men hadde angst for å troppe opp på treningssenteret alene.

– Jeg har alltid likt å trene og ville komme i gang igjen etter at jeg hadde fått barn. I starten trente jeg litt sammen med broren min, men da han begynte å jobbe på andre tidspunkter måtte jeg trene alene. Så ble treningssentrene stengt på grunn av koronapandemien og etter det ble det vanskelig å komme i gang igjen, forteller hun.

– Jeg følte meg som en nybegynner og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, det ble mest til at jeg bare vimset rundt. Da broren min ikke lengre kunne trene sammen med meg, turte jeg ikke gå alene.

Angst og dårlig samvittighet

Line Cecilie engasjerer en personlig trener, men opplever at det ikke er en perfekt match.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer