Onani

- Mange onanerer på jobb

Flere grunner til at både menn og kvinner faller for fristelsen!

ONANERE PÅ JOBB: En orgasme kan roe deg ned, sier ekspertene, og kan derfor være én av grunnene til at en del onanerer på jobb.  Foto: Shutterstock / Kzenon
ONANERE PÅ JOBB: En orgasme kan roe deg ned, sier ekspertene, og kan derfor være én av grunnene til at en del onanerer på jobb. Foto: Shutterstock / Kzenon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har møtt klienter som har sagt at de har onanert på jobb, og det kan ha forskjellige årsaker, forteller sexolog Ulla Aasland. 

Det er vanskelig å si noe om hvor vanlig dette er, men helt sært er det nok ikke, og det kan være flere grunner til at folk onanerer på jobb. 

- Det kan handle om å slappe av, og det kan handle om spenning. For eksempel kan det være at man er interessert i noen på jobb, eller at det er et tenningsmønster man har, sier Aasland.  

Altså kan det handle om nettopp det at man er på jobb – et litt forbudt sted, og med fare for å bli oppdaget. 

LES OGSÅ: 1 av 10 har hatt sex på et offentlig toalett

Helt vanlig å onanere på «forbudte» steder

Det tror også sexolog Siril Jensen.

- Onanering på «forbudte» steder er intet nytt. Min oppfatning er at dette skjer først og fremst på grunn av spenningen i å gjøre det der man faktisk kan bli oppdaget. Det at menn gjør det i større grad, henger nok sammen med at menn ofte lettere og raskere kan bli tent, enn kvinner. 

- Angående jobb så vil jeg si at mange onanerer der fordi de kanskje har en kollega de har et godt øye til, eller de flørter litt. Da er kollegaen i nærheten når man onanerer - det blir nærmere enn å fantasere om vedkommende når man kommer hjem. Samtidig kan man etterpå møte kollegaen i forbifarta og ha dirty tanker om det man nettopp har gjort - uten at vedkommende vet det. Det er også en spenning og en tenning i seg selv, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer