Trening:

Mange vil ikke trene når de føler på dette

- Det er ubehagelig, men ikke farlig, sier PTen.

FULLFØR TRENINGSØKTA: – Det å være litt streng med seg selv om å gjennomføre gir faktisk mer velvære og en følelse av overskudd når man er ferdig trent, sier treningsekspert Henning Holm. FOTO: NTB
FULLFØR TRENINGSØKTA: – Det å være litt streng med seg selv om å gjennomføre gir faktisk mer velvære og en følelse av overskudd når man er ferdig trent, sier treningsekspert Henning Holm. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke vanskelig å finne «gode» unnskyldninger til å droppe treningsøkta. Etter en lang dag på jobb, frister ofte sofaen mer.

Klart du skal finne tid til å virkelig slappe av, men hvis du egentlig ønsker å komme inn i en skikkelig god treningsrutine må du rett og slett legge inn litt innsats.

En stor del av denne innsatsen handler om det mentale - du må komme deg over dørstokkmila ved å «pushe» og motivere deg selv!

Kanskje du har lyst til å utfordre noen av de vanligste unnskyldningene for å ikke trene? Vi har latt oss inspirere av en artikkel i Redonline, som lister opp 6 vanlige årsaker som hindrer oss i å komme oss på trening.

Her får du gode innspill fra administrerende direktør i Roede og personlig trener, Henning Holm.

1. Du er fortsatt støl etter forrige økt

Det føles ikke alltid så godt å trene når beina brenner etter forrige økt, og det er lett å utsette neste treningsøkt lenger enn det som kanskje er nødvendig.

Holm bekrefter at det er normalt å droppe trening dersom vi er veldig støle, men at det absolutt ikke trengs!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer