Sparetips

Marianne lager middag til hele familien for 50 kroner

Småbarnsmødre, single og godt gifte kvinner deler sine beste tips til mathandelen.

SPARETIPS: Sjekk hva du har i kjøleskapet før du handler, planlegg hva du trenger og hvor mye penger du har å bruke på ukeshandelen - slik kan du spare mye penger. FOTO: NTB
SPARETIPS: Sjekk hva du har i kjøleskapet før du handler, planlegg hva du trenger og hvor mye penger du har å bruke på ukeshandelen - slik kan du spare mye penger. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økonomieksperter deler stadig gode sparetips med KKs lesere. Heldigvis - for de fleste av oss er jo opptatte av hvordan vi kan spare penger på både strøm og mat i disse dager.

I denne artikkelen skal vi imidlertid la «kvinnen i gata» dele tips!

Vi har nemlig spurt 10 kvinner i ulike livssituasjoner: Hvilke grep er det som faktisk gjør at du sparer penger når du handler mat og dagligvarer?

De deler gjerne sine tips med KKs lesere. Kanskje får du noen ideer til hvordan du kan spare noen kroner når du er i matbutikken?

Kvinner forteller: Slik sparer vi penger på mat

Victoria, 45 år, samboer og mamma til to:

«Planlegging. Det er hele nøkkelen. Ikke nytt og spennende, men avgjørende for å spare mest mulig. Planlegg meny ut fra hva man har i skuffer og skap (dette er jo også en form for kapital), kjøp KUN det man trenger å supplere med, og hold deg til planen! Hele trikset er altså planleggingen, og funker det ikke, så er det ikke planlagt godt nok. Eventuelt er ikke viljen til å spare stor nok, det kan jo også hende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.