Treningssenter

- Med en prislapp på 12.900 kroner i måneden, må jeg innrømme at forventningene er høye

KK har testet Norges mest eksklusive treningssenter. Er det verdt pengene?

TRENINGSSENTER: KKs journalist fikk teste hvordan det er å være all inclusive-medlem på Studio jobbsprek, ved Aker brygge. Foto: Isabelle Nygårds
TRENINGSSENTER: KKs journalist fikk teste hvordan det er å være all inclusive-medlem på Studio jobbsprek, ved Aker brygge. Foto: Isabelle Nygårds Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mandag ettermiddag, og helgens bursdagsfeiring sitter fortsatt i kroppen. Jeg er på vei til Studio jobbsprek på Aker brygge, for å teste hvordan det er å være et «All inclusive-medlem».

Med en prislapp på 12.900 kroner i måneden, må jeg innrømme at forventningene er høye.

Jeg skal få en omvisning, informasjon om tilbudet, i tillegg til en time med personlig trener, etterfulgt av massasje. Jeg må innrømme at jeg ser mest frem til massasjen denne dagen, da kroppen føles litt halvfungerende, rett og slett.

Lite visste jeg at jeg en time senere skulle dytte rundt på et 80 kilos tungt hjul, men det kommer vi tilbake til.

Får utdelt alt du trenger

Når jeg kommer til senteret, blir jeg tatt imot av leder Hild-Elin Hjemlelands store smil. Utenfor kafeen som er tilknyttet senteret, sitter det en gjeng med livlige pensjonister som har vært på senior-trim.

Hild-Elin tydeliggjør at jeg skal legge journalistrollen til side enn så lenge – først skal jeg bli behandlet som en vanlig kunde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer