Sjekking

Menn går på skole for å lære å sjekke deg opp

Har noen stoppet og bedt deg ut på gaten, er sjansene store for at de har vært på sjekkeskole.

PROFESJONELL SJEKKEHJELP: Flere norske menn melder seg på sjekkeskoler for å få hjelp til å møte damer. En del kvinner er også deltagere på sjekkekurs. Her lærer de blant annet hvordan de enkelt kan komme i kontakt med interessante partnere og starte en samtale.  Foto: Image Source
PROFESJONELL SJEKKEHJELP: Flere norske menn melder seg på sjekkeskoler for å få hjelp til å møte damer. En del kvinner er også deltagere på sjekkekurs. Her lærer de blant annet hvordan de enkelt kan komme i kontakt med interessante partnere og starte en samtale. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange kvinner opplever kanskje norske menn som litt tilbakeholdne og sjenerte. I hvert fall når det gjelder å være på hugget i sjekkingens verden. De siste årene har såkalt «sjekkeartister» og sjekkeskoler dukket opp for å hjelpe både menn og kvinner overvinne sjenansen og tørre å ta kontakt med en potensiell partner.

Dette gjør at flere tar i bruk uvanlige teknikker som å ta kontakt med noen man ikke kjenner på gaten – helt utenkelig for mange av oss! Jenter som blir stoppet kan få høre at de ser «kreative» ut eller at mannen følte seg trukket.

Vi blir gjerne skeptiske om en mann innleder en samtale ut av det blå, men kanskje har nordmenn, med hjelp fra profesjonelle, rett og slett blitt modigere? Flørteskolen.no og Genuine Connections er to Oslo-baserte firmaer som hjelper både menn og kvinner på veien til å finne den rette.

- Vi lærer menn å tørre å ta kontakt med kvinner de synes virker interessante uansett hvor og når de ser dem. Enten det er på gaten, på butikken, et utested, blant venner eller på nett, sier Torkel Guttormsen i Genuine Connections.

LES OGSÅ: Flørt med skikkelig suksess

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer