Livstilsendring

Mer mat og ren styrketrening ga Karianne resultatene hun ønsket seg

- Fettprosenten min gikk ned, og jeg fikk merkbart mer muskler.

LIVSSTILSENDRING: Karianne har fått et nytt liv etter at hun innså at hun ikke trenger å ligge på gulvet og hive etter pusten etter en treningsøkt. Nå spiser hun normalt og trener med måte. Foto: Astrid Waller
LIVSSTILSENDRING: Karianne har fått et nytt liv etter at hun innså at hun ikke trenger å ligge på gulvet og hive etter pusten etter en treningsøkt. Nå spiser hun normalt og trener med måte. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karianne Engebretsen (39 år) er gift og mamma til to gutter. Hun bor i Ski og jobber som lærer. Målet hennes er en strammere kropp og et kosthold som det går an å leve med over tid. No pain, no gain!  

I mange år, ja, faktisk helt fram til i fjor vår, aksepterte Karianne Engebretsen det engelske ordtaket som en vedtatt sannhet. Blodsmak i kjeften på joggetur, hårete treningsmål og et rigid kosthold – drømmekroppen krever da slit og sultfølelse, tenkte hun.

Tobarnsmoren fra Ski har alltid vært glad i å trene, og vekten har holdt seg relativt stabil i mange år. Men å finne et kosthold det går an å leve med over tid? Den koden hadde hun aldri helt klarte å knekke. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer