Treningssenter

Én kommentar på treningssenteret fikk Stephanie til å gråte

Da den store, sterke mannen kom gående mot Stephanie, trodde hun at hun nok en gang skulle få en stygg kommemtar.

TRENINGSSENTER: Stephanie tok til tårene da en mann begynte å snakke til henne på treningssenteret. Foto: Skjermdump/Tiktok
TRENINGSSENTER: Stephanie tok til tårene da en mann begynte å snakke til henne på treningssenteret. Foto: Skjermdump/Tiktok Vis mer
Publisert

Mange kan nok kjenne på frykten for å bli sett rart på eller å få kommentarer mens man trener på treningssenter. For noen er det en terskel å gå på et offentlig treningssenter, mens andre er avhengige av å trene sammen med noen. Alle har nok kjent på frykten for å gjøre noe feil eller rart, en eller annen gang.

Stephanie Hoffman (33) deler sin treningsreise på Tiktok, i et håp om å hjelpe andre med kronisk sykdom. Hun fikk blodpropp i 2018, noe som førte til langvarig sykdom og mye smerter, og hun går på flere ulike medisiner på grunn av det.

Til tross for sykdommen, har treningssenteret blitt et fristed for 33-åringen, som har opplevd å gå mye opp i vekt på grunn av steroider. Dette har ført til mye usikkerhet, og hun har også fått kommentarer på vekten sin fra andre.

Traff usikkerhetene

Nylig publiserte Stephanie en video på TikTok nylig, hvor hun beskrev en hendelse som fant sted på treningssenteret.

- Det er mange tanker som går gjennom hodet ditt når du er en større kvinne på treningssenteret, spesielt for en person som meg som ofte overtenker. Du vet aldri hva andre tenker om deg når de ser på deg, sier Stephanie i videoen.

Hun har trent på treningssenter i over to år, men de siste ukene har hun slitt med å se fremgang, noe som har preget henne. Og da hjelper det ikke stort å få stygge kommentarer.

- For under to uker siden var det to yngre gutter som gikk bak meg, og han ene hostet mens han sa en kommentar som jeg skjønte var direkte rettet mot meg. Jeg måtte tenke litt for å forstå hva han sa, men jeg er rimelig sikker på at det var «troll». Det var veldig sårende, og det traff min dype usikkerhet, sier hun, tydelig følelsesladet.

Ble overrasket

Slike unødvendige og stygge kommentarer gjør at en er ekstra på vakt. Da en stor og sterk kar som så veldig hardcore ut, med masse tatoveringer, kom bort til Stephanie denne dagen, var hun sikker på at hun skulle få enda en stygg kommentar.

- Han kom bort og sa: «Hei, jeg har sett deg her ukentlig, nesten hver dag. Jeg er stolt av deg», sier Stephanie, mens hun tørker bort tårene.

- Du aner ikke hvor mye folk som går igjennom noe setter pris på den godheten. Han hadde ikke trengt å si noe – han aner ikke hva jeg går gjennom, jeg har aldri snakket om det med noen av medlemmene på treningssenteret. Jeg er veldig takknemlig for sånne som han, som kommer med oppmuntrende ord. Jeg hadde en dårlig dag, men vet du hva – den kommentaren gjorde dagen min, sier hun rørt.

Overveldende

Stephanie får mye støtte i kommentarfeltet under videoen, som har blitt sett over 15 millioner ganger: «Folk forstår ikke hvordan én person kan endre alt» kommenterer en bruker, mens en annen bruker sier at hun ikke engang kjenner Stephanie, men at hun likevel gråter. «Du er helt rå! Det denne mannen gjorde ved å oppmuntre deg er hva ekte menn gjør. Oppmuntrer og støtter. Vær et medmenneske! Det er ikke så vanskelig» skriver en annen.

Stephanie postet en ny video noen dager etter nevnte video, hvor hun forteller at hun har fått ekstremt mange tilbakemeldinger.

- Det er mange som kan relatere, og sier at videoen har inspirert dem. Jeg forventet ikke å få så mye tilbakemeldinger, og at folk er så snille. Det gir meg håp, og får meg til å innse at det finnes mange gode mennesker der ute, og ikke bare mobbere. Jeg er helt overveldet, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer