Blodpropp

- Nå går jeg en mil uten problemer

Etter at Mia Serler (55) gjennomgikk en åreknuteoperasjon føler hun seg vel i både kjole og shorts igjen. Resultatet er sprekere, glattere bein og mindre hevelser.

OPERASJON AV ÅREKNUTER: – Det er egentlig ingenting å bekymre seg for. Inngrepet gikk veldig kjapt, og var helt smertefritt, sier Mia. Foto: Pernilla Wästberg
OPERASJON AV ÅREKNUTER: – Det er egentlig ingenting å bekymre seg for. Inngrepet gikk veldig kjapt, og var helt smertefritt, sier Mia. Foto: Pernilla Wästberg Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Mia Serler (55) hadde akkurat født sitt første barn for 28 år siden, da hun plutselig fikk høy feber. Legen fant ingen åpenbare feil, og både Mia, babyen Anton, og pappa Jimmy fikk reise hjem. Noen dager senere fikk Mia smerter i lysken som siden forflyttet seg til det ene beinet.

– Jeg kunne ikke legge vekt på det høyre beinet lenger, og det var da legene oppdaget en blodpropp dypt inni leggen. Jeg ble innlagt og fikk akuttbehandling med blodfortynnende medisiner, forteller Mia, som er bosatt utenfor Malmö.

Ettervirkninger av blodpropp

Før barn nummer to, datteren Amanda, ble født for 26 år, siden fikk Mia forebyggende behandling, og har siden ikke hatt flere blodpropper. Men ettervirkningene av den første blodproppen har vedvart i alle år.

Mia hadde store åreknuter og opplevde problemer med både hevelser og tunge og slitne bein. Hun søkte hjelp mange steder før hun fant en klinikk som undersøkte beinet hennes grundig, og deretter tilbød en operasjon for å fjerne åreknutene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer