Sukker

Nå kan M&Ms bli borte fra McFlurry-isen

... og årsaken vil overraske deg!

FJERNER M&M: Mars Inc, godterigiganten bak M&M, vurderer å fjerne flere av sine produkter fra diverse søtsaker, som blant annet alles favoritt McFlurry. Foto: Shutterstock / olegganko
FJERNER M&M: Mars Inc, godterigiganten bak M&M, vurderer å fjerne flere av sine produkter fra diverse søtsaker, som blant annet alles favoritt McFlurry. Foto: Shutterstock / olegganko Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du vet «sukkerkrisen» et faktum når til og med godteriselskapene går i krig mot sukker. Ifølge Reuters har nemlig Mars Inc. (godisgiganten bak blant annet favorittsjokoladene Snickers, Milky Way og M&M) gått inn i diskusjon med flere store hurtigmatkjeder, som blant annet McDonalds, om å fjerne godteriene sine fra andre søte retter.

Med andre ord: M&M kan bli borte fra McFlurrien for godt!

Selskapet har nemlig også understreket på sin hjemmeside at godteri er best i moderate mengder, men at det slett ikke dreier seg om moderate mengder når godisen brukes som tillegg i andre søte saker, som for eksempel McFlurry-isen (vi vet, vi elsker den vi også), og at dette igjen står i strid med deres filosofi. Det er faktisk slik at en vanlig McFlurry med M&Ms har et ekstremt sukkerinnhold på hele 89 gram sukker per servering, noe som utgjør mer enn det USDA (US department of Agriculture) anbefaler for en hel dag!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer