Kk Skimila

Nå kommer KK-mila på SKI!

13. mars 2015 inviterer vi til vinterens hyggeligste skirenn.

KKSKIMILA: Skal arrangeres fredag 13. mars 2015 med selveste Holmenkollen og løypene i området rundt som arena.  Foto: Per Ervland
KKSKIMILA: Skal arrangeres fredag 13. mars 2015 med selveste Holmenkollen og løypene i området rundt som arena. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK SKImila 2015: Dersom du har deltatt på KK-mila de siste årene, og elsker å løpe og trene, så er det godt mulig du også er en skikkelig langrenns-entusiast og gleder deg enormt til snø og gode vinterforhold. 

I så fall har KK en ekstra gledelig nyhet til deg - til vinteren skal vi avholde et helt nytt arrangement, nemlig KK-mila på SKI

Ivrige heiarop, knallgod stemning, fantastiske løyper - og selvsagt: en legendarisk afterski er det som står på menyen. Så det er rett og slett bare å holde av datoen 13. mars 2015 i kalenderen. 

Meld deg på her!

(mer info om arrangementet, påmelding og løyper får du nederst i saken!)

NYDELIGE FORHOLD: I samarbeid med Holmenkollen Skifestival arrangeres KKskimila, der deltakerne får teste ut de flotte løypene fra Sognsvann og opp mot Frognerseteren og Holmenkollbakken. Foto: Kjersti von Krogh/Skiforeningen
NYDELIGE FORHOLD: I samarbeid med Holmenkollen Skifestival arrangeres KKskimila, der deltakerne får teste ut de flotte løypene fra Sognsvann og opp mot Frognerseteren og Holmenkollbakken. Foto: Kjersti von Krogh/Skiforeningen Vis mer

LES OGSÅ: Slik blir det ekstra morsomt å gå på ski

Skifest i Oslo

I samarbeid med Holmenkollen Skifestival arrangeres KK SKImila der deltakerne får teste ut de flotte løypene fra Sognsvann og opp mot Frognerseteren og Holmenkollbakken.

Skifesten avsluttes med et velfortjent afterskiparty

HOLMENKOLLEN: Holmenkollen by night er et magisk syn! Foto: Snorre Veggan/Skiforeningen
HOLMENKOLLEN: Holmenkollen by night er et magisk syn! Foto: Snorre Veggan/Skiforeningen Vis mer

– KK-mila er på kort tid blitt en stor suksess, og det er helt naturlig å ta dette arrangementet ut i vintersesongen: Fra løpefest til skifest! Med skimuligheter rett utenfor døren i hovedstaden, blir dette en helt unik opplevelse, sier ansvarlig redaktør i KK og skientusiast, Gjyri Helén Werp. 
 
Det er to tradisjonsrike merkevarer som nå har funnet hverandre.

– Da jeg kom i kontakt med Kristin Vestgren Sæterøy, ny leder for Holmenkollen Skifestival, var det full klaff fra første sekund. Vi ville ut på ski og HS ville fornye de tradisjonsrike Holmenkollrennene. Vi har mye tilfelles, både KK og HS har lange tradisjoner og står for sunne, folkelige verdier. Da var det jo bare å gjøre det, forteller Werp, som lover en fantastisk stemning både i løypene og etterpå.

LES OGSÅ: Denne skismøringen er alt du trenger

Drømmeløyper i Holmenkollen

HØY STEMNING: Det kommer til å bli fantastisk god stemning i løypene, og etterpå blir det selvsagt  skikkelig afterski! Foto: Harald Christophersen/Skiforeningen
HØY STEMNING: Det kommer til å bli fantastisk god stemning i løypene, og etterpå blir det selvsagt skikkelig afterski! Foto: Harald Christophersen/Skiforeningen Vis mer

Skifesten starter i vakre omgivelser ved Sognsvann, der det blir oppvarming og mulighet for smørehjelp til skiene. Så legger man ut i lysløypa i det stemningsfulle kveldsmørket, opp mot Frognerseteren.

Der blir det garantert topp stemning, med tusenvis av ivrige tilskuere til Holmenkollen Skifestival: Heiarop og kubjeller akkurat som skistjernene i Worldcup'en blir møtt med dagen etter.

Er det stjerneklart, kan man nyte utsikten på vei ned mot mål i verdens langrennsmekka, Holmenkollen nasjonalanlegg. Her er arenaen er klargjort til morgendagens femmil, med løyper i verdensklasse. 

En 2000 m2 paviljong sentralt plassert nederst i Holmenkollbakken står klar til å ta imot skiløperne til afterparty.

GLEDER SEG:.- Jeg gleder meg enormt, sier ansvarlig redaktør i KK - Gjyri Helén Werp. Foto: Privat
GLEDER SEG:.- Jeg gleder meg enormt, sier ansvarlig redaktør i KK - Gjyri Helén Werp. Foto: Privat Vis mer

Med gode skiftemuligheter etter løpet, blir det et fantastisk afterparty, med bra musikk, høy stemning og deilig mat og drikke. Velkommen til KK SKImila!

LES OGSÅ: Husk dette før årets langrennstur

Mer info og påmelding

KK SKImila starter kl. 18.00 fredag 13. mars.

Ordinær pris er 570 kroner og superpris for KK-abonnenter på 490 kroner. 

Det blir kun én distanse under arrangementet, og det er 1 mil. Men løypa er tilpasset alle nivåer, og man kan ta det helt i sitt eget tempo. 

Mer info og påmelding får du her!
 

Noen spørsmål og svar:

1. Hvor tøff er løypa? 
Løypa er ingen «perseløype», men en fin turløype som passer de fleste. Noen oppoverbakker opp til Frognerseteren, men disse klarer man fint i eget tempo. Etter Frognerseteren er det flott utsikt og slake bakker ned mot mål.

2. Kan man kjøpe klær der?
Man kan kjøpe utvalgte varer fra Bjørn Dæhlies langrennskolleksjon i teltet ved målgang. Her blir det gode rabatter til de som ønsker å kjøpe! 

3. Hvordan kommer man seg dit?
Til Sognsvann kommer man enkelt med offentlig transport – t-banen stopper rett ved startområdet. Det er også stor parkeringsplass hvis man ønsker å bli kjørt opp. 

4. Hvor lenge varer festen etterpå?
Teltet holder åpent til rundt klokken 23:00 fredag kveld. 

5. Går det t-bane ned etterpå?
T-banen går fra Holmenkollen stasjon hvert kvarter fram til klokken 00:58. Det tar omtrent 20 minutter til Majorstua stasjon.

6. Hvor langt er det til t-banen?
Det tar om lag fem minutter å gå ned til t-banestasjonen.  

7. Hvor kan jeg legge bagen min?
Det blir egne områder for bagasje slik at man enkelt kan finne tilbake til bagen sin når man er i mål. Ta med bagen til Sognsvann så blir den transportert fra startområdet til målgang og ligger og venter på deg når du er i mål.

8. Hvor mange toaletter er det?
Vet ikke nøyaktig antall toaletter, men det er mange toaletter ved AfterSki-teltet og ellers i området som er satt opp med tanke på at vi venter «fullt hus» både i teltet og ellers i arenaen i løpet av helga!

9. Blir det goodie bag? 
Ja.

Nå kommer KK-mila på SKI!

Sjekk løypekartet nedenfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer