Trening

Når eksen får deg til å trene: - Ofte kan en skilsmisse eller et brudd være en kickstart på en ny livsstil

«Revenge body», kaller amerikanerne det å kline til på treningsfronten etter et brudd. - For noen kan det være kjempemotiverende å tenke «neste gang jeg møter eksen skal jeg se helt smashing ut», sier PT Tore Vik.

BODY, MIND AND SOUL: Khloé Kardashian har laget eget show med den besnærende tittelen «Revenge Body» der hun hjelper vanlige, deppa, dumpa eller mobba folk til å få hevn gjennom en livsstilsendring som skal få «fienden» til å måpe av beundring. Men funker hevn som treningsmotivasjon? Personlig trener Tore Vik mener ja. Foto: NTB scanpix/Privat
BODY, MIND AND SOUL: Khloé Kardashian har laget eget show med den besnærende tittelen «Revenge Body» der hun hjelper vanlige, deppa, dumpa eller mobba folk til å få hevn gjennom en livsstilsendring som skal få «fienden» til å måpe av beundring. Men funker hevn som treningsmotivasjon? Personlig trener Tore Vik mener ja. Foto: NTB scanpix/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjapt innpå: I TV-serien «Revenge Body» hjelper Khloé Kardashian (32) (som ifølge seg selv er blitt kalt «the fat, funny sister» gjennom store deler av livet) vanlige mennesker til «å ta hevn» over blant annet ekser og mobbere ved å hjelpe dem gjennom tidenes livsstilsendring. For som hun sier selv: Den beste hevnen er å se fantastisk ut! (Noen vil si at vold og hærverk også kan funke, men det har det merkelig nok ikke blitt TV-underholdning av ennå.) 

Men, seriøst! (Leses med fjortisstemme.) Er det faktisk sånn at hevn funker som treningsmotivasjon? 

- Ja, det tror jeg! For noen kan det være kjempemotiverende å tenke «neste gang jeg møter eksen skal jeg søren meg se helt smashing ut», sier Tore Vik som er personlig trener på Athletica Vulkan i Oslo.

- Ofte kan en skilsmisse eller et brudd være en kickstart på en ny livsstil. Og det trenger ikke være et ønske om hevn over eksen, men et ønske om å komme i gang med et nytt liv, forklarer treningseksperten.  

Han har sett serien til Khloé og mener den har noe for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer