Silje Sandberg

Når MasterChef-Silje er tom for ideer, serverer hun dette

– En favoritt hos oss og funker alltid.

ELSKER ASIATISK OG ITALIENSK MAT: Silje Sandberg jobber til daglig i sportsbutikk, men etter at hun kom på andreplass i MasterChef har hun satset mer og mer på matlaging. FOTO: Jarli&Jordan
ELSKER ASIATISK OG ITALIENSK MAT: Silje Sandberg jobber til daglig i sportsbutikk, men etter at hun kom på andreplass i MasterChef har hun satset mer og mer på matlaging. FOTO: Jarli&Jordan Vis mer
Publisert

Matlaging skal være gøy og er en ypperlig anledning til å tilbringe kvalitetstid med barna, mener matblogger, matspaltist og MasterChef- finalist Silje Sandberg (33).

Hun er aktuell med kokeboken «Silje spiser» som er fylt av smakfulle og raske hverdagsoppskrifter, samt et eget kapittel dedikert til retter man kan lage i helgene når man har mer tid til å kose seg på kjøkkenet.

Etter at hun selv nylig gjennomgikk et samlivsbrudd og har fått delt ansvar for sønnene Anton (2) og Henry (4), har det blitt litt mindre tid til matlaging i ukedagene. Løsningen for Silje er derfor å involvere barna så mye som mulig.

– Før kunne jeg bruke mer tid på matlaging i ukedagene, fordi jeg hadde en til som var med som kaospilot, men jeg lager fortsatt mye av den samme maten. Barna er stort sett alltid med på kjøkkenet, noe jeg synes er viktig i en travel hverdag hvor vi ofte glemmer å stoppe opp og snakke med hverandre.

– De har fått ikke-skarpe kniver slik at de kan øve seg på å skjære mat og så får de hjelpe til med oppgaver som å raspe parmesan. Og når noen har lagd noe, smaker vi alltid på det etterpå – selv om det ikke alltid smaker godt!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer