Avskyelig rykte

– Noen som vasker trusene sine i vannkokeren på hotellet?

Ryktene har versert lenge og flere mener det er sant …

VASKE TRUSA I VANNKOKER?: Ryktene har versert om at folk benytter vannkokeren på hotellet til å vaske skitne truser. FOTO: NTB
VASKE TRUSA I VANNKOKER?: Ryktene har versert om at folk benytter vannkokeren på hotellet til å vaske skitne truser. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Historiene dukket opp første gang på nettet i 2017, om at vannkokeren på hotellrom ble brukt til noe mer enn å koke tevann. En artikkel i Gizmodo Australia kunne fortelle at det forholdsvis hverdagslige produktet, var langt fra så uskyldig som man kunne tro.

Vi har vel alle sjekket inn på et hotell og tenkt at en liten kopp te på kveldstimen hadde vært godt. Eller en kopp morgenkaffe mens du venter på at din trøtte halvdel skal våkne. Det er nå tross alt noe ekstra med alt som er gratis.

Men etter å ha gjort et dypdykk på nettet om vannkokerens potensielle alternative bruksområder, kommer i hvert fall undertegnede til å tenke seg om to ganger før hun benytter hotellets vannkoker igjen.

«Koker du trusene i vannkoker? »

Det startet med at det australske nettstedet Gizmodo i 2017 kunne forteller at de hadde kommet over et heller pikant spørsmål postet på Twitter:

Var det noen som vasket trusene sine i vannkokeren når de var på reise?

Ja, du leste riktig. Avsenderne ville vite om det er noen som legger sine skitne truser i vannkokeren, og gir dem et oppkok for å få dem rene. Til neste hotellbeboers fortvilende uvitenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer