Kaffe:

Ny kaffetrend: – Skjønner at folk er skeptiske!

Denne trenden kan være både bra og dårlig for helsa!

KAFFE: Kunne du tenke deg å prøve en marokkansk kaffe med seks ulike kryddere? Eller kanskje en kopp kaffe med ost? FOTO: NTB
KAFFE: Kunne du tenke deg å prøve en marokkansk kaffe med seks ulike kryddere? Eller kanskje en kopp kaffe med ost? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Også kaffe kommer i trender. Kanskje elsker du pumpkin spice latte, som har vært en populært høsttrend i mange år? Eller kanskje du ville likt denne populære proteinkaffen, som KK-journalist Mina Knudsen nylig testet ut?

Mange kaffeelskere liker å teste ut nye og spennende oppskrifter. Den siste «kaffenyheten» fikk oss imidlertid til å rynke litt på nesa.

Nå lanserer nemlig Starbucks kaffe med olivenolje.

– I både varm og kald kaffe gir det en uforventet, fløyelsemyk, smøraktig smak som forsterker kaffen og som henger vakkert igjen i ganen, sier Starbucks-sjef Howard Schultz på Starbucks' egne nettsider. Han understreker at han forstår at folk er litt skeptiske.

Kaffen, som har fått navnet Oleato, vil først bli tilgjengelig i Italia. Senere kommer den til flere land, men det er foreløpig ikke kjent om den vil lanseres i Norge.

Et Starbucks-stunt - men er det sunt?

– Slik jeg har forstått det er dette et stunt Starbucks har gjort som først og fremst er rettet mot det italienske markedet, der de har mistet mange kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.