Hårfjerning:

Ny TikTok-trend: Kvinner bruker sandpapir for å barbere leggene

- En svært skadelig trend, sier eksperten.

GLATTE LEGGER: Mange av oss drømmer om glatte legger uten hår, men å bruke sandpapir er kanskje ikke den beste veien til målet? FOTO: NTB
GLATTE LEGGER: Mange av oss drømmer om glatte legger uten hår, men å bruke sandpapir er kanskje ikke den beste veien til målet? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De fleste av oss kvinner fjerner hår på leggene innimellom, spesielt om våren og sommeren når vi kaster strømpebuksa og viser frem den vinterbleke huden (hvis du ikke er så heldig at du er velsignet med frisk og glødende hud året rundt!).

Noen sverger til laser, andre bruker voksing eller barberhøvel. Vi vet som regel hva vi foretrekker og hva som fungerer best for oss. En god kroppsvask, litt barberskum, en god barberhøvel? Du har nok også noen favorittmerker som du kjøper igjen og igjen, og du vet nok godt hvilke barberblader og hvilken form og størrelse du foretrekker.

Men hvis vi skal tro den nye TikTok-trenden, er det kanskje på tide å legge bort barberhøvlene helt?

En ny TikTok-trend er nemlig at kvinner bruker vanlig sandpapir for å barbere leggene. Sandpapir som vanligvis blir brukt til å overflatebehandle materialer som for eksempel skal lakkes eller males. Hemmeligheten er visst å bruke sandpapiret i en sirkel 10 ganger, før du endrer retning og bruker det 10 ganger andre veien.

«Herregud, huden min er så myk at den er fantastisk. Og det fungerer», sier brukeren @jules49of i en TikTok-video. Videoen har fått 1,8 millioner visninger og nesten 4300 kommentarer på plattformen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer