Vabbing:

Ny trend: Bruker kjønnsvæske som parfyme

Ved å stikke fingrene i vagina og gni væsken på huden, er teorien er at feromoner skal tiltrekke seg andre mennesker.

TILTREKKENDE: Flere sverger til den nye trenden: Det påstås at ved å smøre væske fra vagina der du ellers ville sprayet parfyme, skal du kunne tiltrekke deg andre mennesker. FOTO: NTB
TILTREKKENDE: Flere sverger til den nye trenden: Det påstås at ved å smøre væske fra vagina der du ellers ville sprayet parfyme, skal du kunne tiltrekke deg andre mennesker. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Trender og tips som oppstår på appen TikTok er ofte nyttige. Noen ganger er de merkelige, og andre ganger er de rett og slett farlige.

Én av de mest populære trendene som har oppstått i løpet av de siste månedene havner utvilsomt i kategorien «merkelig», og det virker som om folket er svært uenige om hvor nyttig den er.

«Vabbing» har nemlig tatt helt av. Ordet er en sammensetning av «vagina» og «dabbing», og går rett og slett ut på at kvinner smører sine egne kjønnsvæsker på huden.

Ved å stikke fingrene i vagina og gni væsken på de hudområdene du vanligvis ville sprayet parfyme, er teorien er at feromoner skal tiltrekke seg andre mennesker. Kvinner som sverger til vabbing gjør det for eksempel før de skal ut på byen og møte potensielle partnere.

Men fungerer det? Og er det egentlig en hygienisk måte å treffe andre mennesker på?

«Det fungerer!»

På TikTok finnes det utallige videoer av kvinner som har prøvd trenden. «Det fungerer!», «Jeg fikk gratis drinker hele kvelden» og «Menn snur seg etter meg» er bare noen av beskrivelsene på ulike poster om vabbing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer