Bungee:

Ny treningsform går viralt

Drømmer du om å hoppe i strikk, men tør ikke? Da kan dette være en fin start!

BUNGEE: Nei, i dette tilfellet skal du faktisk ikke stupe flere meter ned, men treningen er inspirert av det å hoppe i strikk. Foto: Scanpix
BUNGEE: Nei, i dette tilfellet skal du faktisk ikke stupe flere meter ned, men treningen er inspirert av det å hoppe i strikk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det oppstår stadig nye treningsformer. Vi har allerede blitt introdusert for barre og SUP-yoga. Men nå er det kommet noe nytt som ser svært så spennende ut!

Det er nok mange av dere som har prøvd å trene med strikk. Det svir ordentlig godt i både armer og bein når man gjør øvelser med den strikken. Det er det sikkert noen som har tenkt på, for nå er det hele tatt et steg videre.

BEKKEN: Mange glemmer å trene bekkenbunnen, her er enkle øvelser for å få bedre holdning og ett sterkere bekken. Instruktør: Helle G. Bornstein - Video: Per Ervland Vis mer

Treningsformen «bungee» har nå funnet sin vei til flere treningssentre. Inne i salene henger det strikker som festes rundt bungee-deltakerne. Det skal rett og slett se ut som om du skal hoppe i strikk. Den eneste forskjellen er at du ikke skal kaste deg utfor et stup, men rundt på et gulv. Det både hoppes og svinges, og det hele ser ganske spennende ut.

Tidligere har vi skrevet om alternative treningsformer som «pound», trampoline-hopping og morgenrave. Så langt har vi ikke sett fryktelig mye til «pound» eller trampoline på de norske treningssentrene, men vi krysser fingrene for å få teste en gang!

Det samme gjelder bungee. Det ser altså så gøy ut! Bare se her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer